running shoes nike hardlopen
Madelon Sophie,  Personal talk

WEEKLY DIARY #1

Waar je op mijn instagram-account wekelijks een aantal updates kunt lezen, zijn deze niet te vinden op mijn blog. Hier vond je tot nu toe alleen blogs over diverse onderwerpen maar niet de “daily” verhalen die ik deel. Daarom heb ik na een tijdje twijfelen besloten hier het concept van de WEEKLY DIARY voor op te nemen op by Madelon Sophie. Je kent het wel, zo’n persoonlijk weekoverzicht. Je leest hier echt niet updates van elke scheet natuurlijk, maar zo kan ik wel meer persoonlijke verhalen met jullie delen die ik niet in een losse blog kwijt kan. Deze week lees je hier alles over het Eurovisie Songfestival, studie, werk & het opruimen van m’n kledingkast. 

MA, DI, DO @ WORK

Mijn vaste werkdagen vallen op de maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen valt er weinig te ontdekken. Zeker in combinatie met mijn studie op maandagavond. Dit maakt dat ik op maandag iets later begin dan op andere dagen en na werk snel wat eet om vervolgens nog 2,5 uur theorieles te volgen voor Fysiotherapie. Op deze manier is de maandag en dinsdag altijd een beetje “overleven” met weinig tijd voor andere dingen, maar dat wordt gelukkig gecompenseerd met een vrije dag op woensdag!

VR @ SCHOOL

Een andere vaste dag in mijn agenda is de vrijdag. Voor de deeltijdopleiding Fysiotherapie bij THIM van der Laan in Nieuwegein volg ik dus op één avond per week theorielessen en op de vrijdag een lange dag vol theorie & praktijk. Ik zit in een fijne klas wat qua niveau ook goed werkt met elkaar (allemaal met een relevante vooropleiding). Tot nu toe gaat de studie me goed af, alle toetsen heb ik gehaald met hoge cijfers! Inmiddels zijn we het laatste blok van het studiejaar gestart en merk ik wel dat het steeds pittiger wordt. Zo gaat het nu over de wervelkolom en worden met name de vaardigheden/technieken steeds complexer. Wel heel tof om te leren vind ik, zo werk je steeds meer naar het beroep als fysiotherapeut toe.

Eurovisie Songfestival 2019

De meningen over het Eurovisie Songfestival zijn altijd een beetje verschillend. De één vindt het fantastisch terwijl de ander echt niet snapt waarom het leuk is. Wij volgen het wél en hebben uiteraard de twee halve finales gekeken. Gisteravond hadden wij echter een feestje maar vanaf de puntentelling hebben we via een telefoon meegekeken met de uitslag! En ja, dat werd een nog groter feestje dan het al was toen bleek dat Nederland heeft gewonnen! Het lijkt me oprecht heel erg leuk om volgend jaar mee te maken als het plaatsvindt in Nederland!

Run (a) baby run

Na thuiskomst vrijdag zat ik eigenlijk best lekker in mijn vel, had ik nog voldoende energie en voelde mijn lichaam goed. Daarom besloot ik uit het niets om weer eens een rondje te gaan hardlopen. Zonder plan, zonder schema, gewoon op gevoel. In mijn stories op instagram deelde ik naderhand meer over mijn eerdere ervaring met hardlopen. Nu, 2 dagen later heb ik nog altijd spierpijn maar dat ga ik er vanmiddag met tenniscompetitie wel weer uitslaan hoop ik!

Kledingkast opruimen

Iets anders waar ik me deze week al een paar keer mee bezig gehouden heb en wat nog niet af is, is het opruimen van mijn kledingkast. Het is niet dat ik heel vaak nieuwe kleding koop, maar inmiddels is mijn kast behoorlijk vol. Dit is alleen een reeks aan maten van jaren. Zo ligt er kleding met maat S/M tot maat 46/48. Ja, dat is nogal een reeks. En ik heb in al die tijd kleding niet echt weg durven gooien (tenzij kapot/versleten), met de gedachten dat ik wellicht ooit nog de kleding weer zal passen. Ook al ben ik nu bezig met het verliezen van gewicht en hoop ik ook daadwerkelijk andere maten weer te gaan dragen, besef ik wel dat er een deel zeker gewoon weg kan. En met weg bedoel ik: aan een aantal mensen vragen of ze wellicht iets kunnen gebruiken en de rest gaat naar het Leger des Heils.

Zo dan, dat was mijn eerste WEEKLY DIARY blog. Ik ben erg benieuwd of je dit tof vond om te lezen! Wil je me ook op socials volgen? Kijk dan hier:
SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *