Gezond(er) leven

#Wandelkilometers 2021 | Mei

We wandelden ook in mei weer gestaag door… Zo leuk om te (blijven) zien hoe jullie gemotiveerd zijn voor wandelingetjes. Soms is het even moeilijk, veranderen er bepaalde factoren waardoor het wat lastiger is om vol te houden… maar ik hoop dat deze challenge jullie aan de wandel houdt! Daarom… in deze blog weer de statistieken van de maand mei!

Mei tussenstand

Deze maand hebben 25 deelnemers hun tussenstanden doorgegeven via het maandelijkse formulier. Het resultaat van al die deelnemers is hieronder weergegeven. Gaan we in juni de 30.000 kilometer aantikken met z’n allen?!

#Wandelkilometers2021

Iets anders waar ik trots op ben, is dat op Instagram veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de #wandelkilometers2021. Inmiddels staat de teller op 941 berichten en dat had ik simpelweg niet durven dromen. Dat er zoveel mensen betrokken zouden raken bij deze challenge en er dan ook zoveel over delen. Hieronder zie je hoe dat er zoal uit ziet… hoe tof is het dat hier vooral veel natuur wordt gedeeld. Want door te wandelen kun je op zoveel mooie plekken komen! Dus eh, blijf ‘m gebruiken bij je posts & kijk er eens rond voor inspiratie! #wandelkilometers2021


Wil jij ook meedoen met de wandelchallenge?
Lees dan ook deze blog en lees onderstaande informatie
.
De facebookgroep vind je hier!

Tot bij de volgende update!

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *