Burn-out,  Gezond(er) leven,  Inspiratie

Review | E-book: Zo denk je grenzeloos positief

Ondanks alle tegenslagen en uitdagingen op zowel fysiek of mentaal gebied, zie ik het behouden van een positieve mindset onwijs belangrijk. Dit helpt je met het omgaan met moeilijke momenten of situaties en houdt het allemaal een beetje luchtig in je hoofd. Toen Fenna, van de blog Hou het Luchtig, vroeg of ik haar nieuwe e-book wilde ontvangen en hier een review over wilde schrijven kon ik niet anders dan “ja” zeggen. Het past namelijk perfect bij mijn mindset en ik ben benieuwd naar de tips van Fenna!

Voor wie is dit e-book?

Om een beeld te geven van wat Fenna in dit e-book met je wilt delen, deel ik graag dit kleine stukje tekst met je. Het voelt voor mij zo kloppend bij mijn mindset en is een mooie reminder waarom het je zo kunt helpen:

Dit boek is geschikt voor iedereen die klaar is met de grenzen, die ze
zichzelf opleggen, mentaal en lichamelijk. Je kunt zoveel meer dan je
denkt! Niet ondanks mijn beperkingen, maar dankzij mijn beperkingen,
heb ik al heel veel bereikt!

Fenna van Kerckhoven – Uit: e-book: Zo denk je grenzeloos positief

Heb jij dus een zetje nodig om vaker die positieve mindset te hebben en houden? Dan kun je door het lezen van de motiverende en bovenal positieve teksten van Fenna hiervoor handvaten krijgen.

Wat haal je er uit?

Aan de hand van meerdere voorbeelden en stappen, vertelt Fenna over de belangrijke onderdelen van een positieve mindset. Want hoe richt je deze in? Hoe zorg je voor die fijne balans maar behoud je ook spontaniteit? Zowel fysieke uitdagingen als mentale uitdagingen worden besproken. Hoe ga je om met je eigen grenzen en leer je denken in mogelijkheden. Dat laatste is misschien wel mijn persoonlijke motto en vind ik zelf een heel sterk onderwerp om over na te denken. Beperk jij jezelf door je mogelijkheden klein te maken of durf jij groter te denken? Wie weet worden je mogelijkheden dan ook wel een stukje groter!

Aanrader?

Ja! Ook al heb ik mijn mindset al behoorlijk laten groeien in positiviteit, heb ik vol inspiratie en motivatie dit e-book van Fenna gelezen. Haar fijne tips en de plan van aanpak die ze met je deelt, geven je handvaten om beetje bij beetje te ontwikkelen hierin. Zeker nu er dit jaar (extra) veel uitdagingen op een ieders pad komen, is het fijn om hiermee aan de slag te gaan. Of je nu last hebt van een fysieke of mentale uitdaging, soms is het fijn om een zetje van buitenaf te krijgen om hier wat aan te doen. En dat zetje geeft Fenna je in dit e-book! Het is fijn geschreven en mooi vormgegeven. Ook lanceert Fenna in januari 2021 haar Grenzeloos Nieuwsgierig 1:1 traject, waarbij ze jonge ondernemers wilt gaan ondersteunen bij hun dromen en doelen. Meer informatie hierover lees je ook in de e-book!

Bestel hier de e-book

Je kunt de e-book “zo denk je grenzeloos positief” kopen via deze link! Wil je meer volgen van Fenna, kijk dan op haar website of instagram!

Deze review is tot stand gekomen door het ontvangen van de e-book in ruil voor een eerlijke review! Hier zijn geen andere belangen of inkomsten bij betrokken. Hoe blijf jij positief?

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *