project gezond update by madelon sophie
Gezond(er) leven,  Madelon Sophie

Project gezond | Update week #5

Het is alweer week #6 van Project Gezond, tijd dus voor een terugblik van de week 5. De afgelopen week bestond uit “normale” doordeweekse dagen en chaos, feest en eten in het weekend. Veelbelovend klinkt dat niet hè? Nee, dat was het ook niet. In deze blog vertel ik je hoe dit gegaan is en of ik nu wél weer wat afgevallen ben! 

Eerste studiedag

Zoals gezegd bestond het weekend uit alles behalve regelmaat en gezond eten. De doordeweekse dagen waren eigenlijk prima verlopen maar op vrijdag had ik mijn eerste studiedag bij de opleiding Fysiotherapie. Een lange dag van 9.30-17.30 uur stond me te wachten en ik nam genoeg boterhammen en fruit mee. Makkelijk om te eten, want ik wist natuurlijk niet wat me te wachten stond. Dit ging goed, ik at braaf mijn boterhammen op (en dus niet alle lekkere broodjes die er te koop waren). Toen ik op weg ging naar huis, ging het een beetje mis met het OV (haha, brugpieper gevoel…). Tim was zo lief om me op te halen maar dit betekende al met al wel dat we laat thuis waren. Met mega honger deden we nog gauw een boodschap en konden we de verleiding van Domino’s pizza niet weerstaan. Want hé, dat mocht wel na zo’n eerste dag.

Feestweekend

Op zaterdag stond een buurt BBQ op de planning. Hier nam ik opzich weinig (echt) ongezond eten, want er waren ook een hoop salades (yay voor de saladecommissie waar wij ook aan deelgenomen hebben). Maar… die wijntjes die me heel goed smaakten waren natuurlijk wat minder gezond.
Zondag was de verjaardag van Tim en ik denk dat iedereen wel weet hoe dat uitpakt. Oké er waren ook gezonde hapjes, maar al met al… feest en dat was vooral heel erg leuk en gezellig!

Resultaat na 5 weken Project Gezond

START

114.1 KG
BMI 35,2 (categorie extreme obesitas)

RESULTAAT NA WEEK #5

110.3 KG (-3.8 KG)
BMI 34,1 (categorie obesitas)

Niets afgevallen dus, enkel 0.1 kg aangekomen maar dat is minimaal. Ik hoop eigenlijk al 2 weken om onder de 110 kg te komen maar de motivatie zakt soms ietsjes in door alle chaos. Toch geef ik niet op, sterker nog… volgende week weeg ik minder dan 110 kg, so be prepared! 🙂
* no pressure Madelon, haha beetje maar *

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *