Madelon Sophie,  Personal talk

Personal talk | 999 vragen #1

Sinds het begin van 2019 ben ik begonnen met iets nieuws. Ken je het boekje: “#999 vragen aan jezelf”? Heel erg leuk om in te vullen, maar hij lag eerlijk gezegd wel een beetje te verstoffen hier. Totdat ik me bedacht dat het wel heel erg leuke en unieke vragen zijn om iemand te leren kennen. Elkaar dus. Tot nu toe heb ik soms wekelijks, soms tweewekelijks op instagram de vraag gesteld om een nummer van 1-999 te noemen, waarop ik vervolgens de dag erna antwoord gaf. Heel tof  vind ik het als mensen ook hun eigen antwoorden daaronder plaatsen, dat maakt deze social media wereld weer een beetje persoonlijker! Vanaf nu zal ik dat elke 2 weken gaan plaatsen, waarbij ik vervolgens elke maand een artikel plaats op mijn blog met deze vragen & antwoorden. In deze blog lees je die van de eerste 2 posts! 

no.23 | Apple of Microsoft?

Easy: Apple Ik heb vroeger altijd Windows & Android gehad… maar toen ik voor het eerste een iPad en iPhone aanschafte, was ik eigenlijk wel verkocht. Ook heb ik inmiddels een MacBook en daar ben ik echt ongelofelijk happy mee, zeker voor het editen voor foto’s werkt het fantastisch! Denk niet dat ik ooit (vrijwillig) terug ga 🙂

no.28 | Waarheid of leugen?

Waarheid natuurlijk! Een leugentje om bestwil is nog best te begrijpen en is prima, zolang dat niet te vaak gebeurd. Ik houd namelijk heel erg van open en eerlijk zijn. Voor mij zijn er geen taboes om over te spreken en dat is precies wat ik met deze blog ook wil over laten komen!

no.77 | Voorgerecht of dessert?

Haha, ik denk dat de mensen die mij kennen… precies weten welke keuze ik zou maken. Misschien ook zelfs de mensen die me niet goed kennen. Ik ben echt een TOETJES LOVER! Haha, dus ik ga zeker te weten voor een dessert. Sterker nog: ik kijk vaak eerst of er goede toetjes op de menukaart staan voordat ik de rest bekijk! #zoetekauw

no.281 | Putjes schepper of vuilnisman?

Haha, oef. Ik heb niks tegen beiden beroepen, maar ik zie het mezelf beiden niet echt doen. Toch een keuze maken? Dan ga ik toch voor vuilnisvrouw, dan kan je leuk achter zo’n wagen hangen! ✌

no.394 | Naar welke 3 (laatste) concerten ben je geweest?

Ik ga niet heel erg vaak naar concerten maar de laatste keren waren dit: OG3NE kerstconcert, musical Lion King en Ladies of Soul! (Ik vind dat de Lion King meetelt, anders zou ik het niet weten). Ladies of Soul ben ik gisteravond weer geweest!

no.465 | Heb je weleens iemand dood zien gaan?

Helaas wel, een aantal keer tijdens mijn werk in het ziekenhuis/tijdens mijn studie Geneeskunde. Heftig om mee te maken, maar wel op een bepaalde manier leerzaam.

no.555 | Relatie of resultaat?

Geen moeilijke keuze voor mij. Ik bouw liever een goede relatie met iemand op, dan diehard resultaat nastreven. Ik ben ook echt een mensen mens, dus dat past veel meer bij me. Resultaat vind ik wel belangrijk maar het gaat niet ten koste van een relatie.

no.647 | Hoe vierden jullie vroeger sinterklaas? 

Wij vieren het nog steeds, zeker nu ik (weer) kleine neefjes/nichtjes heb. Vroeger speelde mijn opa vaak sinterklaas (ook op school) en zat dus vaak in het complot. Toen ik nog in de Sint geloofde werd er vaak op zolder of op de deur gebonkt… en opeens waren daar allerlei cadeaus!

no.674 | Ga je naar de kerk?

Nee, ik ben wel gelovig opgevoed maar ik heb besloten er zelf eigenlijk voor nu verder niks mee te doen. Mocht ik later die behoefte wel voelen, dan kan dat altijd natuurlijk.

Zo. Dat zijn mijn antwoorden! Deel je ook die van jou? Dat kan hieronder via een reactie, via instagram of via facebook! Ik ben benieuwd!
Liefs ❤︎

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *