Gezond(er) leven,  In de keuken,  Madelon Sophie,  Thuis

Ontbijtrecept video | Baked Oats

In deze blog deel ik een video van één van mijn favoriete ontbijtreceptjes. Voor havermoutpap mag je mij écht niet wakker maken, maar enige tijd geleden besloot ik het weer een kans te geven door het te bakken in de oven. In de video lees je alles wat je nodig hebt om dit recept ook te maken.

Baked Oats a.k.a. Gebakken havermout

Het internet staat vol met varianten van de baked oats, evenals voor de standaard havermout. Het is een blijft een beetje een gezondheidshype. De reden dat ik een aantal keer per week dit als ontbijt nuttig, heeft er vooral mee te maken dat het heel goed vult en dat is wel zo handig nu ik bezig ben met mijn voedingspatroon. En nog beter: je kunt ermee variëren! In onderstaande video laat ik je zien hoe je dit recept gemakkelijk maakt en wat je daarvoor nodig hebt!

En? Ben jij al bekend met dit recept? Of ga je het nu een keer proberen. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en niet te vergeten, tips zijn natuurlijk altijd welkom!

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

VERDER LEZEN:
> Lees hier meer blogs over “Personal talk”
> Lees hier meer blogs over “Gezonder Leven”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *