Ontspannen,  Thuis

Mijn top 3 Netflix Kerstfilms 2018 #1

Eind November kon ik niet meer wachten… de kerstkriebels waren vroeg dit jaar dus ook het verlangen om ongegeneerd kerstfilms te kijken kwam opspelen. Via instagram vroeg ik laatst wat jullie aanraders waren voor Netflix Kerstfilms. Ik ben er mee aan de slag gegaan (he, wat vervelend) en deel in deze blog mijn mening over 3 films! En yep, nu de kerstvakantie begonnen is… is de kans dus best groot dat er nog een tweede blog hierover online komt 🙂

1. The Princess Switch (2018) | ★★★★

In deze film weet je zéker dat het een kerstfilm is. Het verhaal speelt zich af in de normale wereld én in een Koninklijke wereld. Een mooie setting die natuurlijk perfect bij kerstfilms past. In deze film wordt je meegenomen door een prinses-to-be die ontdekt wat haar écht gelukkig maakt doordat zij haar dubbelganger ontmoet en wisselt van leven. Meer vertel ik niet, maar het is echt een fijne film om te kijken! 

IMDb score: 6,0/10

2. Christmas with a view (2018) | ★★★

De eerst kerstfilm van het jaar voor mij: een film die mij bij de trailer direct aansprak. De film speelt zich af in een skigebied en de views zagen er prachtig uit. Ja, het oog wil natuurlijk ook wat en it’s all in the name natuurlijk bij deze film. Een film vergelijkbaar met een zoetsappige romkom, maar dan in kerstsfeer. Als je het mij vraagt een fijne combinatie, hier houd ik wel van. Voor mij zijn (kerst)films liever niet te fantasierijk/onrealistisch. In deze film zie je een klassiek liefdesverhaal waar je alleen maar bij weg kunt zwijmelen. Niet giga bijzonder maar het kijkt makkelijk weg. Heerlijk toch? Met een kleedje op de bank dus en kijken maar!

IMDb score: 5,2/10  

3. Angels in the Snow (2015) | ★★★

Bij deze film moest ik een beetje inkomen. Hij pakte me niet direct, maar ik bleef nieuwsgierig naar het vervolg. Kortom, het begin moet je “een beetje doorheen” net als het begin van een nieuw boek. Vervolgens is het een film met vooral een mooie kerstgedachte. Dat sprak mij het meeste aan uiteindelijk aan deze film. 

IMDb score: 5,8/10 

Heb jij deze films al gezien? Wat vond jij ervan? 
En…. welke films moet ik nog écht deze kerst gaan kijken volgens jou?

Laat het me weten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *