pasen eieren brunch paasbrunch
In de keuken,  Thuis

Lifestyle | Verzamelblog met dé beste Paasbrunch-recepten

Pasen: normaal gesproken van die feestdagen waarbij ik (gewoon) aanschuif bij de familie. Dit jaar is het iets anders en gaan we op 1e Paasdag gezellig buiten de deur brunchen en op 2e Paasdag komt mijn schoonfamilie bij ons genieten van een Paasbrunch. En ja, wat voor eten ga je dan maken? Ik zou niet weten waar ik moet beginnen en daarom deel ik in deze blog een verzameling van de lekkerste Paasbrunch recepten die ik ben tegen gekomen op internet, wie weet wordt jij hier net zo blij van als ik! 

#1 Surinaamse Eiersalade

Zo’n verse salade móet wel lekker zijn voor op een sneetje vers brood of een cracker tijdens de brunch. En met eieren als hoofdingrediënt past het natuurlijk perfect bij Pasen. Ik heb dit nog niet eerder zelf gemaakt… dus zeker eentje die het proberen waard is!

© Leukerecepten.nl

#2 Kaneelhaasjes

Haha yay, hier word ik dus echt vrolijk van. Het is schattig én zoet en past helemaal in het thema. Volgens het recept neemt het niet veel tijd in beslag en dáár houdt iedereen wel van bij zo’n brunch! Dit is persoonlijk wel een kanshebber om te gaan maken…

© Leukerecepten.nl

#3 Klassieker: de gevulde eieren

Geen Pasen zonder gevulde eieren, toch? Voor mij is dit toch altijd wel een favorietje en zijn de gevulde eieren onlosmakelijk verbonden met Pasen. Zelf maken heb ik daarentegen slechts één keer eerder gedaan. Ik gok dat daar dit jaar verandering in komt…

© Wijnspijs

#4 Hartige broodkrans

Naast dat dit echt onwijs lekker klinkt, ziet dit recept er ook niet enórm ingewikkeld uit. Zeker iets nieuws, iets anders.. zónder ei! Een origineel recept van iets wat je niet snel bij iemand anders zal tegenkomen. Sounds good!

© Brenda Kookt

#5 Brunchbrood

Nog een fijn recept voor hartig brood. Ook dit klinkt weer enorm lekker, vooral als het nog lekker warm is! Als afwisseling met alle chocolade-paaseitjes moet dit er wel in gaan…

©Francesca Kookt

Algemene tips voor je paasbrunch

Oké, aan de lekkere recepten kan het dus eigenlijk niet liggen (check ook zeker de andere recepten op de genoemde websites!)… maar hoe dan verder? Ik vond een aantal blogs met hele handige tips om een geslaagde Paasbrunch te organiseren. Iets wat natuurlijk écht niet vergeten mag worden is natuurlijk het verstoppen van chocolade paaseieren. 3.2.1…. zoeken maar én daarna lekker opeten!

  • Van de benodigde basisproducten tot aankleding, Libelle schreef hier een blog over. Je leest ‘m hier!
  • Of je nou wilt weten welke producten er niet mogen ontbreken of hoe je dé perfecte sfeer vormt voor zo’n brunch, soChicken deelde het in een blog. Deze lees je hier!
pasen eieren brunch paasbrunch

Ik heb door middel van deze zoektocht in ieder geval een hoop inspiratie opgedaan. Ik verwacht niet alle recepten te gaan gebruiken, aangezien onze brunch maar voor 4 personen zal zijn en ik dan een overvloed aan eten zal hebben. Neemt niet weg dat ik heel erg benieuwd ben naar het resultaat. Updates kun je volgen op instagram! Succes met jouw voorbereidingen voor Pasen.
Liefs ❤︎

SOCIALS | FB | INSTA

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *