woonkamer inrichting lifestyle wereldkaart
Wonen

Lifestyle | Fotoblog: interieur #2 – Eén jaar later

Bijna een jaar geleden publiceerde ik een fotoblog met foto’s van de inrichting op dat moment. We woonden er toen pas 3 maanden en alles had inmiddels wel een plekje gekregen. Toch ontbraken er natuurlijk nog een aantal dingen in onze woonkamer om de aankleding compleet te maken en dit hebben we dan ook beetje bij beetje verzameld. Kijk je mee hoeveel er sindsdien veranderd is in ons huisje? 

Kale, witte muren

Omdat we in dit huis slechts 2 jaar mogen wonen én het volledig opgeknapt was voordat we erin trokken, waren we bij voorbaat al van mening dat het zonde zou zijn om muren te gaan verven. Dit hebben we dan ook met diezelfde gedachte nog altijd niet gedaan. Toch zijn die kale witte muren niet het meest sfeervol, dus zochten we in het afgelopen jaar uiteraard wel naar manieren om dit verder aan te kleden. Oja, en Minion doet het ook altijd goed voor de knusheid van ons huisje, right? 🙂

Steeds een beetje extra…

Iets wat bij de inrichting veel naar voren gekomen is… is dat we wel van groen in huis houden. Oké, ik zal erbij vertellen dat niet alles het overleeft… maar de laatste tijd doen we het best goed als ik eerlijk ben. Zoals je in de “before & after” hieronder wel kunt zien is de grote plant helaas gesneuveld, maar staat er een hoop moois voor in de plaats. En dat is niet het enige wat er veranderd is zoals je kunt zien… zoek de verschillen!

Kleur voor aan de muur

Eigenlijk duurde de weg naar onze meest recente aanvulling het langst. Het was namelijk al lang een grote wens om iets moois aan de muur boven de bank te hangen, maar wát? Het belangrijkste was uiteraard dat het kleur zou geven, passend bij de tinten in de rest van de woonkamer. Toen Wereldkaarten.nl mij berichtte voor een samenwerking van één van hun wereldkaarten, keek ik dan ook gelijk of hier iets tussen zat wat aan onze wensen voldeed. En ja, uit alle mooie ontwerpen die er beschikbaar zijn kozen wij deze “arty“, kleurrijke foto op glas, om aan onze (witte) muur te laten pronken. Het ziet er chique uit door het materiaal waarbij de kleuren van onze witte muren af spatten. Is dat wit toch nog ergens goed voor! 🙂 Ook het ophangsysteem met de ronde knopjes maakt het af naar mijn mening, omdat de glasplaat zo een stukje van de muur afstaat. In eerste instantie zag ik op tegen het boren en was ik bang dat het uitmeten (zonder echte gebruiksaanwijzing) voor mij een iets te ambitieus verhaal ging worden. Gelukkig bleek dit enorm mee te vallen en hangt ‘ie er dus goed bij! Een mooie aanwinst, toch?

Zoals je ziet is er in de basis weinig veranderd aan ons interieur in een jaar tijd. Toch zijn er wel degelijk een hoop aanvullingen als aankleding bijgekomen. Ik ben benieuwd wat jij er van deze aanvullingen zoals het vloerkleed, de schommelstoel en de wereldkaart op plexiglas vindt!
Liefs, Madelon ❤︎

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *