Inspiratie,  Thuis

Gastblog Celeste | Quarantaine tips voor thuis

Het is een bijzondere periode voor ons allemaal. Velen van ons zitten alweer een tijdje thuis, anderen werken vanuit huis of staan juist midden in deze ‘corona-crisis’ in de zorg. Voor ons allemaal is het een lastige tijd waarin we vrienden en familie, minder of zelfs een tijdje niet zien. Gelukkig hebben we ook genoeg mogelijkheden om te doen voor binnen en buiten en om bijvoorbeeld onze “vergeten hobby’s” op te pakken. In deze blog deelt gastblogger Celeste van haar 4 tips waar zij haar tijd goed mee invult!

Say goodbye for a few days to Netflix

Natuurlijk staan er genoeg nieuwe kijktips en klassiekers op Netflix om je tijd mee op te vullen (vergeet de kerstfilms niet!), maar wat is er nu leuker dan een aantal oude klassiekers uit je eigen kast tevoorschijn halen?! Organiseer met je bestie (coronaproof) of je hubby een filmweekend en kies om de beurt een film/serie uit de oude doos op zolder. Het is niet alleen gezellig, maar je gebruikt je oudere spullen ook weer eens. Plezier gegarandeerd, enkel nog de popcorn en een drankje erbij.

Closet sale!

Het opruimen van je kledingkast is altijd een goed idee! Zo creëer je orde en ruimte in je kledingkast, vind je nog eens iets terug dat je al een tijdje niet meer hebt gedragen of wellicht iets waar je iemand anders blij mee kunt maken. Met handige apps zoals Vinted en United Wardrobe kun je jouw kleding gemakkelijk voor een fijn prijsje een 2e leven geven. Leuk voor je opgeruimde kledingkast, de nieuwe gelukkige eigenaar van het kledingstuk en je portemonnee.

Welcome to your own library

Ken je dat? Zoveel boeken en telkens geen tijd vinden om dat ene boek uit de kast te nemen of dat boek eens volledig uit te lezen? Dan heb je in deze tijd eindelijk de rust en tijd (geen excuses!) om je boekenkast onder handen te nemen en je eigen mini library te starten! Lees je favoriete boek nog eens opnieuw of begin aan dat nieuwe boek waar je nog niet aan toe gekomen was. Deel je leestip met je besties en wellicht kunnen jullie onderling wat boeken uitlenen aan elkaar. O ja, als je dan toch in die boekenkast bezig bent, ga eens de uitdaging aan om ze op alfabet van auteur te ordenen! 😉

Let’s bake!

Wie is er nu geen fan van een lekker nagerecht? Voor mij de ultieme lockdown invulling: mijn favoriete gerechten en desserts nog eens maken of gaan experimenteren met nieuwe recepten. Je hebt de tijd om jouw mixer, foodprocessor of keukenmachine uit de kast te halen, af te stoffen en er vervolgens de sterren van de hemel mee te koken/bakken! En.. dat komt mooi uit, want wie zorgde ook alweer voor het familie diner met kerst? kun je je mooi voorbereiden… Succes & have fun!

Wil je meer lezen van Celeste? Je kunt meer blogs vinden van op haar eigen website LifExtra en je kunt haar volgen op Instagram. Wil jij ook schrijven als gastblogger op by Madelon Sophie? Stuur dan een mailtje naar hi@bymadelonsophie.nl.

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

MEER LEZEN:
> Lees hier meer blogs over “Gezonder Leven”
> Lees hier meer blogs over “Personal Talk”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *