kerststukje kerststuk kerst 2019
Thuis,  Wonen

Even binnenkijken | Kerst in huis 2019

December: de maand van de sfeervolle woonkamers. Inmiddels heeft er bij ons ook weer een soort verbouwing plaatsgevonden in de woonkamer om plaats te maken voor onze kerstboom. Tja, je moet er wat voor over hebben he? Vorig jaar deelde ik in deze fotoblog hoe ons kersthuisje er toen uit zag en vandaag deel ik in deze fotoblog hoe fijn het dit keer versierd is. Kijk je mee?

Ons kerstdorp

Beetje bij beetje breiden we het uit. Ons kerstdorpje. Vorig jaar begon het bij onze eerste kerst in een huisje samen en gaf ik twee kleine huisjes met verlichting. Dit jaar kwamen hier nog wat huisjes bij én konden we gisteren in de Intratuin de verleiding niet aan om een wat groter pronkstuk (middelste foto hieronder) aan te schaffen. Jeetje, wat is dát een prijzige hobby maar elk jaar een kleine uitbreiding maakt het des te leuker!

Oh denneboom, oh denneboom…

Net als vorig jaar hebben we dezelfde kleurschakeling in de boom hangen. Een combinatie van blauwe accenten met zilver/wit en bruin. En dit jaar zijn daar – jawel, de wens van m’n vriendje – vogeltjes aan toegevoegd! Een originele kerstboom? Zeker niet. Maar wel eentje die prachtig in onze woonkamer staat dus wat wil je nog meer?

It’s all about the details

Deze week werd ik verrast door mijn moeder met een prachtig kerststuk, mét bijpassende kerstballen, gemaakt door een lieve vriendin. Nooit ieder had ik zo’n mooi kerststuk op tafel staan, maar dit jaar staat het te shinen op m’n salontafel.

Wat is er fijner dan om neer te ploffen op de bank, omgeven door allemaal sfeervolle lichtjes in de woonkamer. Die gezelligheid zou ik het liefst het hele jaar door wel willen, maar die ene maand per jaar is het extra speciaal!

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

MEER LEZEN IN DE KERSTSFEER?
> Fotoblog: Kerst in huis 2018
> Top 3 Netflix Kerstfilms 2018

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *