interieur blog fotoblog
Thuis,  Wonen

Fotoblog: Interieur #1 | Lifestyle

Inmiddels woon ik alweer 3 maanden samen met Tim in ons paleisje. Het voelt al heel normaal en we hebben onze draai goed gevonden. Op wat kleine klusjes na is het huis af en dat is natuurlijk reden genoeg om jullie een glimp te geven van ons interieur. In deze fotoblog neem ik je mee met een kleine tour door onze woon- en eetkamer en vertel ik je meer over het huis waarin we wonen. Disclaimer: ik ben alles behalve een echte interieur kenner.

Het huis

Ik woon samen met vriend Tim, kat Minion en hamster Stinkie (ja, echt) in Gorinchem (Zuid-Holland) in een twee-onder-een kaphuis. Deze ultieme kans kregen wij via mijn ouders en nadat we al een aantal keer bíjna een huis/appartement hadden weten te bemachtigen, kwam net na de laatste teleurstelling dit huis op ons pad. Mijn moeder vond dat we toch écht even moesten gaan babbelen et voila, we kregen de te gekke kans om gedurende 2 jaar dit paleisje te mogen huren.

Stijl kiezen

Het inrichten van het huis ging natuurlijk niet vanzelf, maar ik moet zeggen… we kwamen er goed uit samen. Zo had ik vooraf een sterke voorkeur voor lichte meubels en Tim juist voor donkere meubels. We hebben de muren allemaal wit gelaten (die waren super netjes afgewerkt door de huiseigenaren) en voor de meubels hebben we wat donkerdere varianten gekozen. Ook de kleuren waren eigenlijk vrij snel duidelijk: antraciet met ijsblauw werd onze favoriete combinatie, gecombineerd met bruintinten. Dit alles met een lícht industrieel tintje, maar niet met teveel poespas. Veel meubels in ons interieur komen ‘gewoon’ van de Leen Bakker en/of Ikea.

 

interieur blog fotoblog

interieur blog fotoblog

Groen in huis

Toen eenmaal de meubels in het huis stonden en we een beetje gesetteld waren, misten we beiden al snel het groen. Een extra kleur in huis maar ook een stukje natuur binnen.

Kortom: een plek waar we heerlijk thuis kunnen komen, vrienden en familie kunnen ontvangen en fijn samen kunnen leven. Af is het nog niet, want we willen bijvoorbeeld nog graag een toffe grote reisfoto boven de bank hangen maar ja, daarvoor moeten we eerst weer eventjes op reis!

Ben jij blij met jouw interieur? In welke stijl is jouw huis ingericht? Laat het weten in een reactie!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *