Gezond(er) leven,  Inspiratie

Doe mee met de challenge: #wandelkilometers2021

Heb jij wel zin in een leuke uitdaging in het nieuwe jaar? Doe dan mee met de #wandelkilometers2021 challenge. Als je mij op instagram volgt heb je de 2020-editie vast weleens voorbij zien komen. Ik stelde voor mijzelf het doel om 250 kilometer te gaan wandelen in 2020 en dit is gelukt! Wil je in 2021 meedoen? Lees dan snel verder!

Stap 1: laat het weten als je meedoet!

  • Volg by Madelon Sophie op Instagram via deze link, zo blijf je op de hoogte van de updates rondom de challenge!
  • Stuur me een privé berichtje om te laten weten dat je mee wilt doen!
  • Heb je geen Instagram? Helaas speelt de challenge zich vooral af op Instagram en voor nu is er helaas geen andere mogelijkheid. Natuurlijk kun je wel je eigen kilometers bijhouden en kijken of je je persoonlijke doel behaalt!

Stap 2: bepaal je eigen doel voor 2021

In 2020 stelde ik voor mijzelf voor het eerst een wandeldoel van 250 kilometer. En hiermee bedoel ik: 250 kilometer aan bewuste wandelingetjes. Dus niet wat je over een dag aan stappen/afstand aflegt, maar de wandelingetjes waarvoor je bewust naar buiten gaat en kiest voor de benenwagen. Voor 2021 stel ik mijzelf een uitdagend doel en ook al vind ik dat spannend, het is ook enorm motiverend! Nu is het aan jou om je eigen doel te bepalen, maar onthoud: kies een doel waar jij je goed bij voelt. Een beetje uitdaging mag natuurlijk altijd, maar een realistisch doel maakt dat je ‘m hopelijk ook haalt… en dát is pas tof!

Mijn doel voor 2021 is om 500 kilometer af te leggen met wandelingen

Stap 3: kies een app / sporthorloge waarmee je al je wandelingen kunt bijhouden

Dit is voor iedereen een persoonlijke keuze. Zelf heb ik sinds een half jaar een Apple Watch en gebruik ik deze om mijn wandelingen bij te houden. Een hardloop-app doet via je telefoon hetzelfde dus is ook een prima optie. Kijk dus even wat voor jou werkt!

Stap 4: deel je updates op Instagram met deze formats

Wat is er nou leuker dan het delen van je updates van deze challenge? Dit kun je doen door gebruik te maken van de onderstaande formats of natuurlijk op je eigen manier. Je kunt teksten toevoegen in de formats door ze in je story’s te openen en er zo tekst of een afbeelding in toe te voegen. Als je een story post, kun je deze direct plaatsen en bij een post op je Instagram feed kun je de afbeelding opslaan en plaatsen op je account.

Tip: voeg #wandelkilometers2021 altijd toe aan je posts hierover, zodat alle updates van de deelnemers bij elkaar komen te staan. Leuk om elkaars voortgang zo te kunnen volgen!

Instagram Story’s – formats
Houd de afbeelding lang ingedrukt om deze op te slaan op je telefoon.

Instagram post – formats
Houd de afbeelding lang ingedrukt om deze op te slaan op je telefoon.

Stap 5: tel af tot 1 januari en dan… go!

Dan rest mij alleen nog dat ik jullie veel succes wil wensen bij jouw persoonlijke challenge. Ik ben reuze benieuwd of jij jouw doel gaat halen en ik natuurlijk ook of ik die van mij ga halen!

ARE YOU IN?

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *