by Madelon Sophie

Beste lezer, welkom!

Wat leuk dat je op mijn blog heb gevonden en ik hoop stiekem dat je ook nog wel eventjes blijft. Ik wil je namelijk dolgraag kennis laten maken met by Madelon Sophie: een blog geschreven door – je raadt het al – mij, Madelon Sophie. Ik ben een twintiger met een passie. Of nee, zeg gerust met véél passies. Dit laatste zorgt ervoor dat niet altijd alles even soepel gaat maar geeft mij aan de andere kant onwijs veel plezier in het leven. Wat deze passies zijn? Dat vertel ik je maar al te graag via mijn blogs op deze website.

Wat ik alvast aan je wil verklappen is het volgende:

  • Ik HOUD van muziek en speel zelf gitaar en piano
  • Ik ben een dierenvriend en heb dan ook twee huisdieren: kat Minion en hamster Stinkie
  • Ik werk chaotisch en gestructureerd tegelijk
  • Ik woon (sinds kort – april 2018) samen met mijn vriend Tim
  • Ik word onrustig als ik goede reisdeals voorbij zie komen, maar écht…
  • Ik heb een impulsief karakter – past goed voor het punt hier boven

Ben je benieuwd naar meer? Blijf dan op de hoogte van mijn blogs via deze website!

– by Madelon Sophie