bali rijstveld reizen
Azië,  Op Reis

Bloginspiratie | Dé 6 beste blogs voor jouw reis naar Bali

Met een mooie reis in het vooruitzicht deze zomer, begint het nu wel te kriebelen om het een en ander te gaan voorbereiden. Inlezen door middel van blogs is daarvoor natuurlijk perfect! Op het “world-wide-web” staan gigantisch veel artikelen met informatie. Maar zie je dan door de bomen het bos nog wel? In dit bloginspiratie-artikel heb ik de beste Nederlandse blogs verzameld die je echt moet lezen als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw reis naar Bali. Niet alleen de blogs die als eerste uit de zoekopdracht komen, maar ook meer verstopte toppers. Voor mij is het niet de eerste keer dat ik naar Bali ga, ik ben hier eerder een maand in m’n uppie wezen backpacken. Toch is er nog zoveel nieuws te beleven en ben ik al helemaal enthousiast van deze reisinspiratie. En sharing is caring, right?! Lees snel verder als je klaar bent voor een enorme dosis tropische Bali-vibes en de mooiste verblijfplaatsen!

I Love Health & I Love Bali

Wat betreft de naam, niet direct een blog die je zou associeren met inspiratie voor je reis naar Bali. Toch kwam ik erachter dat het zogeheten Balinese zusje van I Love Health: I Love Bali bestond. Op beide websites vind je een hoop inspiratie blogs over een bezoek aan Bali. Voor het gemak is het denk ik het makkelijks te zoeken op I Love Bali. It’s all in the name right?

Must-read:
☀︎ 5 leukste hotels @ Ubud
☀︎De 12 beste beachclubs @ Bali

Travelgirls.nl

Dit toffe platform mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, op zowel persoonlijk als interessevlak. Voor diegene die het niet weten: ik heb de afgelopen jaren geschreven voor Travelgirls.nl en hier ben ik ook redactielid. Daarom natuurlijk een website die niet gemist mag worden in deze lijst! Neemt niet weg dat ik de informatie hoe dan ook erg waardevol vind, die op deze website staat. Geschreven door diverse ambitieuze, enthousiaste reizigers!

Must-read:
☀︎ Tot rust komen in de bergen @ Munduk
☀︎ Duiken op Bali @ Amed

© by Madelon Sophie

Last days of spring

Op deze – voor mij nog onbekende – blog schrijft Marlous onder andere over haar reis naar Bali. De rest van de blog omvat een hoop onderwerpen, eigenlijk een beetje zoals by Madelon Sophie dat ook heeft. Fijne artikelen met persoonlijke ervaringen over de reis spreken mij direct aan!

Must-read:
☀︎ Reisverslag @ Canggu-Ubud
☀︎ Route & verblijven @ Bali

REISJUNK

Een andere hele toffe website voor reisinspiratie voor je trip naar Bali (of ergens anders op deze aardbol, haha) is REISJUNK. Een mega fijne website maar goede zoekfuncties voor een he-le-boel toffe bestemmingen. Voor Bali staat er een hoop info op, dus je kunt hier veel inspiratie op doen. Ik heb (nog) niet alles gelezen, maar ik weet wel dat ik hier veel kostbare informatie kan vinden!

Must-read:
☀︎ Best of Bali: hotspots 2019
☀︎Waar te verblijven @ Bali

© by Madelon Sophie

Ik Wil Meer Reizen

Ook deze website staat vol met me-ga veel informatie. Ik heb nog een hoop leeswerk in het vooruitzicht staan. Gelukkig is dat helemaal niet erg maar toffe blogs voor zowel specifieke plaatsen als bijvoorbeeld een reisroute! Ook de niet meest standaard onderwerpen worden besproken waarin waardevolle tips worden verzameld voor jou!

Must-read:
☀︎Wegdromen op de Gili-eilanden
☀︎Digital Nomad @ Bali guide

BaliBali

Een website all-about… BALI! Goh. Wel fijn als je informatie wilt lezen over de meest bezochte plaatsen op het eiland om te weten te komen wat je daar kunt verwachten. Zo kun je gemakkelijk bepalen of dit voor jou een goede keuze is!

Must-read:
☀︎Alles wat je moet weten en doen @ Ubud
☀︎Alles over je vakantie @ Nusa Penida

Oké, dit waren 6 hele fijne websites boordevol diverse informatie voor een trip naar Bali. Ook voor mij veel nieuwe info & tips, ookal heb ik hier eerder al een maand gereisd! Maar… dit is natuurlijk ongetwijfeld niet alles! Welke blog zou hier volgens jou echt bij moeten staan? Wie weet deel ik binnenkort een deel 2 op by Madelon Sophie! Ga jij binnenkort de Bali-vibes beleven? ENJOY!
Liefs Madelon

SOCIALS | FB | INSTA

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *