Madelon Sophie

Blog nummer #100

Hiep hiep! Dit artikel is alweer het 100ste blogartikel op by Madelon Sophie. In de +/- 2 jaar dat by Madelon Sophie online is (mei 2018), is er dus een mooi aantal blogs online gekomen. Hoe leuk om jullie even mee te nemen in een een “walk down memory lane”… lees je mee?

Kernwoorden van by Madelon Sophie

Op by Madelon Sophie komen artikelen online in verschillende onderwerpen. Wat deze artikelen overeen hebben, is de manier waarop er geschreven wordt: open & eerlijk. Dit zul je in elk artikel weer kunnen herkennen, of ik nou schrijf over mijn struggles met mijn burn-out, het afvallen, migraine & mijn longen of over een reis naar Bali & Singapore. Voor mij zijn die 2 kernwoorden belangrijk, omdat ik vind dat er geen taboes hoeven te zijn bij het spreken over dit soort onderwerpen. Ik merk dat door het schrijven met die 2 kernwoorden in gedachten, ik veel positieve reacties terug krijg. Dingen als: “wat dapper dat je hier zo open over bent!” en “wow, ik dacht dat ik de enige was”. En ja, ook al voelt het schrijven zelf voor mij al als een uitlaatklep en is dat reden genoeg om het te doen, jullie reacties maken me eigenlijk nog blijer met wat ik doe. Door jullie, betekenen die artikelen nog veel meer en dat is iets heel bijzonders vind ik, daarvoor: BEDANKT <3

Mijn verhaal in 100 artikelen & toekomst

In de afgelopen 2 jaar is er veel gebeurd, wat eigenlijk ook veelal terug te vinden is op deze blog, want: open & eerlijk! Een groot deel van de blogs gaat over mijn problemen met mijn gezondheid en mijn gewicht. Er staat eigenlijk een soort levensverhaal online met alle ups & downs wat dit betreft. Leerzaam, want door af en toe eens wat terug te lezen zie ik waar ik eerder tegenaan gelopen ben en waar ik mijzelf nu voor kan behoeden. Ook staan er een aantal mooie verslagen online over reizen die ik heb mogen maken, met als pronkstuk onze reis naar Bali & Singapore vorig jaar. Het reizen is iets waar ik eigenlijk wel wat vaker over zou willen schrijven, wie weet in de toekomst als het allemaal weer mogelijk is om deze aardbol te mogen ontdekken! Hetzelfde geldt voor mijn passie voor fotografie: nu ik niet meer in opdracht fotografeer, maar enkel als hobby heeft het een tijdje op een laag pitje gestaan. Toch vind ik het fotograferen en bewerken van de foto’s erg leuk, dus wie weet zal ik daar ook weer vaker wat over delen.

Eén ding is zeker: ik ben dol op het schrijven van blogs op by Madelon Sophie en voor mij voelt deze site als een platform waar eigenlijk alle onderwerpen besproken kunnen worden. Dat zal dan ook zeker zo blijven en verder gaan we zien wat de toekomst ons brengt. Hopelijk blijf ik jou hier ook zien!

SOCIALS | FB | INSTA | PINTEREST | BLOGLOVIN’ | YOUTUBE

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *