before after editing lightroom adobe noorwegen
Creatief,  Thuis

Before & after editing #NorwayEdition

Fotograferen vind ik heel tof om te doen. Of ik nu op reis ben of portretten vastleg: het creatieve proces van begin tot eind is voor mij een grote hobby. Het bewerken is een groot onderdeel daarvan, aangezien je daarmee pas écht het mooiste uit een plaatje kan halen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? In deze blog zie je meerdere voor- en na foto’s van onze reis naar Noorwegen afgelopen zomer. De route en highlights van deze reis vind je hier!

before after editing lightroom adobe noorwegen
© by Madelon Sophie

Locatie: Låtefossen @ Noorwegen

before after editing lightroom adobe noorwegen
© by Madelon Sophie

Locatie: Gletsjer Folgefonna National park @ Noorwegen

© by Madelon Sophie

Locatie: Heddal Stave Church @ Noorwegen

before after editing lightroom adobe noorwegen
© by Madelon Sophie

Locatie: Fjorden @ Noorwegen

Presets

Ik heb een aantal stijlen of smaken voor het bewerken van foto’s, die verschillen per type foto. Het bewerken doe ik altijd in Adobe Lightroom. Als het gaat om reisfoto’s vind ik het tof om de realistische kleuren van de foto eruit te laten springen. Dit doe ik tegenwoordig door middel van een zogeheten “preset”. Dit is een voorinstelling die ik door veelvuldig finetunen heb bijgesteld en ontwikkeld. Wat vind jij ervan? Bewerk jij je foto’s altijd na de vakanties of laat je ze origineel?

Liefs, Madelon ❤︎

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *